Σαλαμούρα Μαρία

Η Δρ. Μαρία Σαλαμούρα είναι Διδάσκουσα Μάρκετινγκ (Ε.Δι.Π) της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Υπήρξε Διδάσκουσα Μάρκετινγκ επί συμβάσει (ΠΔ 407/80) με αυτοδύναμη διδασκαλία στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιστημονική Συνεργάτιδα του «Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΠΜΣ ΜΒΑ». Υπήρξε επίσης επιστημονική συνεργάτιδα του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός, Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στο Μάρκετινγκ από το ίδιο Τμήμα.
Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, ενώ διετέλεσε υπεύθυνη Διοικητικής Υποστήριξης και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 1st Biannual International Conference “Strategic Developments in Services Marketing”, το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, στη Χίο, από τις 27-29 Σεπτεμβρίου 2007. Είναι επίσης μέλος του Εργαστηρίου Ποσοτικών Μεθόδων – QMLAB - και του Εργαστηρίου Τουριστικών Ερευνών και Μελετών – ΕΤΕΜ - του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει επιβλέψει και έχει υπάρξει μέλος εξεταστικών επιτροπών σε αρκετές διπλωματικές εργασίες προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου.
Μέρος του ερευνητικού της έργου έχει δημοσιευτεί σε πρακτικά διεθνών επιστημονικών συνεδρίων με κριτές και σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.
Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την καταναλωτική συμπεριφορά, τη μέτρηση της ικανοποίησης και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών, την ανάπτυξη τουριστικών προϊόντων και τις διεθνείς στρατηγικές προβολής και επικοινωνίας μάρκετινγκ.

Additional Info

  • Γραφείο: Μιχάλειο Κτίριο, Ισόγειο
  • Τηλέφωνο: 2271035955
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last modified on Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 10:48