Ντουμή Μαρία

Η Δρ. Μαρία Ντουμή είναι Λέκτορας (Π.Δ. 407/80) στις Ποσοτικές Μεθόδους στα Τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών καθώς και του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Σχεδιασμός Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κατά το χρονικό διάστημα 2005-2007 δίδαξε ως επιστημονικός συνεργάτης (αυτοδύναμη διδασκαλία) στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Οικονομική και την Περιφερειακή Ανάλυση από το ίδιο Τμήμα.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν εφαρμογές των ποσοτικών μεθόδων στην περιφερειακή και οικονομική ανάπτυξη, καθώς και τη μελέτη της συμβολής του τουρισμού στη βιώσιμη ανάπτυξη μιας περιοχής.

Μέρος του ερευνητικού της έργου έχει δημοσιευθεί σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά και έχει παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια.

Additional Info

  • Γραφείο: Μιχάλειο Κτίριο, Ισόγειο, Πτέρυγα Β
  • Τηλέφωνο: 2271035013
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.