Μπεκιάρης Μιχάλης

Ο Μιχάλης Μπεκιάρης γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, από το οποίο απέκτησε πτυχίο στη δημόσια διοίκηση (1993) και διδακτορικό στη χρηματοοικονομική λογιστική (2001). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου με άδεια λογιστή - φοροτέχνη Α΄ τάξης, ενώ είναι από τους πρώτους πιστοποιημένους εκκαθαριστές του Χρηματιστηρίου Παραγώγων Αθηνών (ΧΠΑ, 1999).

Από το 2003 εργάζεται στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και στα δύο μεταπτυχιακά του τμήματος (ΜΒΑ & Ms Τουρισμού) ως μέλος ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή. Από το 2008 διδάσκει και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό.

Πέρα από την ακαδημαϊκή εμπειρία έχει δουλέψει για επτά χρόνια (1997 -2004) σε μεγάλη ελληνική ιδιωτική τράπεζα, στον τομέα των χρηματοδοτήσεων επιχειρήσεων και στον εσωτερικό έλεγχο, από όπου αποχώρησε με το βαθμό του Επιθεωρητή, για να ενταχθεί στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα, απόρροια τόσο της επαγγελματικής όσο και ερευνητικής του δραστηριότητας, στρέφονται γύρω από την Ελεγκτική και ειδικότερα από τον εσωτερικό έλεγχο. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εθνικών και διεθνών συνεδρίων σε θέματα της ελεγκτικής και λογιστικής, ενώ το 2010 ήταν Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής στο 8ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο στον Εσωτερικό Έλεγχο και την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Additional Info

  • Γραφείο: Μιχάλειο Κτίριο, Πτέρυγα Β
  • Τηλέφωνο: 2271035170
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Last modified on Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014 14:06